Sidens indhold

Idrætsforeningen I.F. Bjørn

Kort om foreningen

Idrætsforeningen I.F: Bjørn har en række forskellige aktiviteter under sig, såsom Old boys fodbold, kajak, badminton, floorball og hundetræning (eksternt DcH hold) og vores ny startede familieafdeling. Desværre har vi ingen børne/ungdomsaktiviteter lige pt. men vi er altid åbne for nye idéer samt frivillige kræfter.

Derudover er I.F. Bjørn sammen med kræfter fra borgerforeningen og andre frivillige med til at afvikle den årlige Fjordfest, der desværre blev aflyst i år pga. Covid 19.

 

Aktuelt

I det forgange år har vi måttet sige farvel til vores kasserer Gitte, der gennem en lang årrække har stået for finanserne i I.F. Bjørn. Vi vil gerne sige tak for det store arbejde du har lagt gennem årene.

Derudover har vi måttet sige farvel til vores Seriehold, og grundet Covid-19 er vores ”tumult” hold blevet afviklet, men vi håber, at dette evt. kan opstå igen på et tidspunkt evt. gennem familieafdelingen.

Til gengæld opstartede vi omkring august en ny familieafdeling, hvor tanken er at medlemmer kan mødes mere uformelt omkring aktiviteter som rundbold, bordtennis, bordfodbold, pool, brætspil osv. Gennem klubbens lokaler og faciliteter. Du kan læse mere omkring familieafdelingen på dette link:

https://drive.google.com/file/d/1aWeF3tHuR5lCqcExWYOC-E-4sx1CIXHQ/view?usp=sharing

Bestyrelsen

BestyrelsespostPerson 
FormandChristian Oddershede 
SekretærPeter Møller Nduru 
Kasserer (regnskab)Ruben Nørgaard 
BestyrelsesmedlemMikkel Korsbek Højriis
BestyrelsesmedlemPeter Sant
SuppleantRoberto Korsbek

Kontakt

Er du blevet nysgerrig på nogle af vores aktiviteter eller har andre forespørgsler, kontakt da gerne :

Christian (formand) – Mail: chr.oddershede@gmail.com – Tlf: 51828087

Peter(sekretær) – Mail: nduru88@hotmail.com  – Tlf: 23711353

 

Medlemskab / Kontigent