Affaldsindsamling i Nørholm og Omegn

Danmarks Naturfredningsforening afviklede i uge 13 en landsdækkende indsamlingskampange. Der var dog ikke tale om en pengeindsamling, men derimod en affaldsindsamling. Skolebørn over hele landet har været aktive affaldsopsamlere i naturen og langs veje og stier. Også børnene fra Nørholm skole, børnehaven og fra Gårdskolen har i ugens løb samlet skrald. Det blev til omkring 250 kg – desværre kan man sige, for det var jo meget bedre, at der ikke var noget affald at samle. Søndag d. 31. marts, havde Anne Lis Ilsøe Gjelstrup Riss, på vegne af Danmarks Naturfredningsforening, taget initiativ til endnu en affaldsindsamling, som kunne række længere ud i omegnen. Der mødte en større gruppe Nørholmere op – voksne og børn. Der blev fordelt ruter og efter et par timer var der indsamlet yderligere 150 kg affald.

Der er stor grund til at takke alle aktive fra skolen, gårdskolen og Nørholm, da der nu er dejligt rent i Nørholm og omegn.

Del indlægget:

Del på facebook
Del på mail