Kirkens Korshær: GÅRDEN

Kære naboer, genboer og andre interessede.

Så kan vi endelig med glæde sige, at vi kan begynde at flytte GÅRDEN ind på Restrup Kærvej 65. Det glæder vi os rigtig meget til efter at have ventet så længe.

Vi har de senste par uger haft en del af vore deltagere med ude at se ejendommen. De er rigtig glade for huset og det skønne sted, det ligger. Det er meget godt for dem at få noget konkret at forholde sig til og at få ro på hverdagen efter så lang tids usikkerhed. For de fleste af vore deltagere skaber forudsigelighed en tryghed, som gør det muligt at overskue hverdagen bedre. Bare det at vide, hvor vi skal hen, gør en kæmpe forskel.

Vi har ikke kunnet lave de ændringer i huset, som er nødvendigt, mens vi har ventet på afgørelsen fra planstyrelsen. Derfor varer det lidt endnu, før vi rigtigt flytter ind. Noget inde i huset ska vi have håndværkere til at tage sig af og så er der en del ting, som vi selv kan klare. Det betyder, at vi vil komme og gå på stedet i den kommende tid, mens vi bygger, maler osv

Når vi er flyttet ind vil vi glæde og stil at invitere jer indenfor, så I kan se, hvordan vi har indrettet os. Men er der indtil da noget, I kunne tænke, I kunne hjælpe os med, gode ideer, spørgsmål eller noget helt 4, skal I endelig ikke tøve med at ringe på tlf.: 29338038 eller skrive på mail: gaardprojektet@kirkenskorshaer.dk.

Det kan også være, jeg tillader mig at kontakte nogen af jer, fordi I jo kender lokalområdet og handlende mv., som vi kan gøre brug af.

Vi glæder os SÅ meget til at flytte ind i nye fantastiske omgivelser og at blive en del af områdets liv og hverdag.

Med venlig hilsen

 

 

Annemette Svenning Andersen

Afdelingsleder

 

 

GÅRDEN

Nørkæret 75

9270 Klarup

Tlf: 98 31 74 54 /29338038

E-post:gaardprojektet@kirkenskorshaer.dk

Del indlægget:

Del på facebook
Del på mail