Bogbussen Nørholm

Der er kommet nyt tidspunkt for Bogbussens besøg i Nørholm. Fremover holder Bogbussen ved kirken hver mandag kl. 15.45 – 16.30.

Rigtig mange var ærgerlige over, at tidspunktet for Bogbussens besøg, blev ændret til et tidligere tidspunkt på dagen for ca. 3 år siden. Derfor ser chaufføren og bibliotekaren også frem til, at det nye tidspunkt vil få mange af egnens borgere, til igen at benytte bogbussen.

løbet af foråret, medio april, kommer der endnu en ændring. Her bliver den nuværende bogbus, som ses på billederne, afløst af en mindre ”bus” i Nørholm. Den nye ”bus” er faktisk en lille lastbil med lukket kasse. Årsagen til at der snart kommer en mindre ”bus” er, at Aalborg Kommune har besluttet at nedlægge 2 af de nuværende 3 store bogbusser. I stedet vil der fremover, fra april, kun være én stor bogbus og så den mindre bogbus, til at dække landdistrikterne i Aalborg Kommune.

Alle os, der hver mandag har glæde af ordningen med bogbussen, kan stadig låne alle de bøger vi måtte ønske os i den mindre ”bus”, men det kan godt være, at vi i højere grad kommer til at bestille bøgerne på Aalborg Bibliotekernes hjemmeside, hvorefter vi så kan hente bøgerne om mandagen, ganske som vi plejer.

Har du brug for at kontakte Bogbussen kan det ske på tlf. 9931 4472

Del indlægget:

Del på facebook
Del på mail